Lottó vagy inkább állandó kereset....?

Te mit akarsz a közeljövőben csinálni?

Továbbra is sajnálkozol azon, hogy nem úgy jött eddig minden össze, ahogy szeretted volna, vagy inkább


Tennél azért, hogy  jobb legyen? 

Abból soha sem lesz pénzed, ha csak az elmúlt dolgokon siránkozol !

Sokan azt vallják, hogy az anyagi függetlenséghez pénzre, pénzre és még több pénzre van szükség... De, ha nem változtatod meg a szemléletedet, akkor hiába van pénzed kifolyik a kezeid közül.

Tegyük fel nyersz 10 Milliót a lottón ! Ugye milyen jól hangzik ? Á 10 MILLÓ LOTTÓ NYEREMÉNY AZ SZUPER  !!! HOLNAP MÁR INDULHATUNK  IS HAWAIRA .... Na aztán majd figyeld meg mennyi ideig tart...  Könnyen szerzett pénz könnyen vész. És főleg olyan kézben, ahol eddig még nem volt sok.


TE MÁR MEGPRÓBÁLTÁL INTERNETEN DOLGOZNI? 
BELEKÓSTOLTÁL MAR VALAMILYEN INTERNETES MUNKÁBA?

Vagy még mindig a NAGY BETŰS CSODÁRA VÁRSZ ?

CSODÁK NINCSENEK ! A CSODA TE MAGAD VAGY ! 
NEKED KELL KEZEDBE VENNED A SORSODAT ! 

Könnyebb az a nézet, hogy a jobb módúakat szidjuk, magunkat meg sajnáltatjuk,  mert hát nem jut semmire...  Biztos, hogy nem jut ?

Talán te is ismered a világ egyik leggazdagabb emberét: Waren Buffet -ről van szó.  Mi is volt az ő sikerreceptje? 

Waren Buffett újságíróként kezdett el dolgozni és annyi pénzt spórolt amennyit csak tudott. Megragadott minden 1-es $ -t. De nem vásárolt semmit sem. Még autója sem volt. Mert a pénzben soha nem az elkölthetőségének a lehetőségét látta, hanem annak a befektetési lehetőségét  vagyis jövőbeni  értékét! És még ma is szerényen él ugyanabban a házban amit 1958-ban megvásárolt.

Vannak olyan marketinges üzletemberek akik már rengeteg milliomost képeztek ki az online üzletekben. Sokan vannak akik az online üzlettel lettek sokkal gazdagabbak.  A jólétért meg kell tenni néhány alapvető  dolgot , tanulni képezni kell magad.

Tedd meg velem, mindenben segítek ! Kérdezz bátran , ne félj kezd el te is !  
Kérdezz válaszolok !

Más: ezt is sokan mondogatják: PERSZE , AZÉRT LETT JÓMÓDÚ , MERT SZERENCSÉJE VOLT ÉS JÓKOR VOLT JÓ HELYEN... Naná, hogy szerencséje volt... De előtte 1000x elpróbalta azt a dalt amivel befutott, 1000x felvette azt a filmet amivel sikeres lett... 1000x lefutotta az olimpiáig azt a távot amelyben első lett... DE meg is tanulta... mivel ugye tanulás nélkül hiába is lett volna jó helyen semmire sem ment volna! 

Az online internetes munka sem más csak tanulás, gyakorlás kérdése !  MI szembe megyünk az árral... Hogyan is értem ezt ?  MI TUDJUK, hogy működik és lehet vele keresni. Minden online munka csapatmunka, ahol segítünk mindenkinek, hogy oda jusson ahova szeretne.


"A haladás mindig rejt magában kockázatot.  Nem tudsz ellopakodni a második eredményhez, ha közben az elsőn tartod a lábad."  ( Frederic B. Wilkoc )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése