Fogadalmak

Te teszel fogadalmakat az év végén? Hát én nem!
Miért is kérdezem én ezt tőled ?

Elmondom: azért mert nap mint nap találkozom emberekkel, akik csak azt mondogatják, hogy de jó lenne, ha jobban élnék, ha több mindenem lenne, ha egy évben eltudnék menni legalább 2x nyaralni. DE mivel nincs olyan munkám ami ezt megadná nekem hát nem lehetséges.

Tudod már itt elköveted a hibát: Ha mindig azt mondod, hogy nincs ez sem meg az sem nem is lesz soha! Ennek az ellentéte, ha pozitívan gondolkozol , akkor egy idő után mindent elérhetsz, ha teszel is érte! Akár hiszed akár nem mindig az valósul  meg amit gondolsz vagy többször is kimondasz. Adok egy jó tanácsot : NE FUSSAD UGYANAZOKAT A KÖRÖKET MINT TAVALY  VAGY TAVALYELŐTT !

Kezdj el a mai nappal jobban élni ...Valamikor megkérdezték a Dalai lámától, hogy mi az , ami a leginkább meglepi az emberrel kapcsolatban, ezt válaszolta: 

Az ember. 

Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen . Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével Kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent: az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben sem a jövőben. úgy él mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán. 

Gondolom Te is érzékeled, hogy a világ nagyon megváltozott !

Nagyon sok helyen kevesebb a pénz nem jut már mindenre mint jópár évvel ezelőtt...

De igaz is , hogyan éltél akkor jól éltél vagy csak túl éltél?

Ugye nem is olyan egyszerű erre válaszolni...

Tudod mi a legnagyobb baj az iskolákkal, hogy nagyon sok mindenre megtanítanak bennünket és néha sok felesleges dolgot is belénk akarnak súlykolni ... Persze meg is teszik... Aztán ki emlékszik arra ami nem volt fontos: SENKI !


Tudod mi az, hogy pénzügyi intelligencia? Hallottad már ezt a szót?  Sajnos a pénz kezelésére nem tanitottak meg bennünket az iskolában és sokan vannak akik ezt a tudást a szüleiktől sem sajátították el... Pedig inkább ezt kellett volna ott a szánkba rágni, hogy hogyan kezeljük a pénzt, hogyan gazdálkodjunk vele?

Miért? Mert vagy ők nem akarták ezt megosztani veled, vagy nem tudták, hogy mi az? Vagy pedig megmutatták volna, de te nem akartad elsajátítani... Tehát több lehetőség is adott...

Valahol olvastam egy mondást ami körülbelül így hangzik:

"Ha jól akarsz élni és sikeres szeretnél lenni akkor le kell győznöd legnagyobb ellenfeled: SAJÁT MAGAD!"
SZERESD MAGAD !


És ez bizony mennyire igaz...


Sokan szeretnének elindulni, de nincs bátorságuk hozzá...

Inkább kivárnak addíg míg már késő lesz valamin is változtatni...

A változások korát éljük. Legyen az jó vagy rossz irányba vett változás.


Csak rajtad múlik, hogy melyik irányba mész: egyenesen előre mert már eleged van abból ami most van körülötted, vagy pedig még mindig jobbra , balra kacsintgatsz, hogy majd csak jobb lesz valamikor...

Ha Te nem változtatsz a dolgok állásán sohasem lesz jobb...

Minden marad úgy  mint eddig is volt...

Indulj el velem egy olyan úton, ahol másokon is segítesz nemcsak magadon...

Ha azt mondod igen ez megéri nekem is, akkor keress meg és mindent megbeszélünk... 

Hol érhetsz el? :

Skype: dobranic.zita  

Ha van Facebook kontód akkor ott a Messengeren keresztül, ha írsz egy üzenetet a számomra. 

Valamint: WhatsApp,Viber: +43 676 7332491

Vagy Telegram: Zita (redlady3)

Mindezek ingyenes lehetőségek, amelyeken beszélni lehet egymásssal.