Tudathasadás?

Hasadás?

Te is voltál már úgy, hogy átgondoltad eddigi életed? Mit értél el eddig? Mi az ami nem sikerült és mi az ami igen? Mit lenne még jó megvalósítani? Nálam ez a "tudathasadás"

körülbelül 2010 vége felé következett be...

Átgondoltam mi az amit megtudtunk valósítani, mi az amivel még hadilábon állunk. Mit kell még jobbá tennünk, amit szeretnénk megvalósítani. Tudod minden helyzetből van kiút, akármilyen mélyen is vagy, csak hát munkával jár, hogy létre is jöjjön.


Egyre több új dolgot tanultam. Rengeteg új ismeretre tettem szert - főleg olyanokra amikről eddig még csak nem is hallotttam. Megváltozott a hozzáállásom bizonyos dolgokkal szemben. Más szemszögből vizsgálok sok mindent mint eddig. Nagyon sok nagyszerű és kiváló, segítőkész  emberrel ismerkedtem meg akik mára már a barátaimmá váltak.

Tudod sokan beszámoltak már arról, hogy van egy olyan létező út amely  mindenkinek biztosíthat egy egészségesebb, sokkal boldogabb, anyagi gondoktól mentesebb életet. És igen létezik! Mindenkinek!

Sokan sokszor irigykednek mások sikerein. Hú már megint autót cserélt, új házat vett, megint a Bahamákon nyaralt! Honnét van rá ismét pénze? Lop, csal ,feketézik? Én személy szerint soha sem irigyeltem ha valakinek jobban ment mint nekem. Még a mai napig sem.

Mint mindenki másban természetesen bennem is megvan az igény egy szabadabb, boldogabb és kötöttségektől mentes élet iránt.

Addig míg dolgoztam nemcsak egy munkahelyem volt. Több mindent is kipróbáltam és nem bántam meg. A tapasztalat nevel mondják sokan. És ez így van. Soha nem tudtam elképzelni, hogy egyetlen helyen dolgozzam végig az életem. Szerintem az nagyon unalmas tud lenni egy idő után.

Mint talán a te életedben az enyémben is voltak nagyon rossz időszakok. Megismerkedtem a padlóval is, de ki nem? Tudom én is mit jelent az, ha nagyon be kell osztani valamit. Volt már, hogy kilástalannak láttam a helyzetet és elkövettem párszor azt a hibát, hogy másokat okoltam érte.
DE az újonnan megtanult tapasztalatok a tudás megértette velem, hogy mindenki csak saját maga felelős a SORSÁÉRT!


Senki nem fogja helyetted kifizetni a számlákat CSAK TE MAGAD!
Senki nem fogja meglépni azokat a lépéseket amik jobb körülményeket biztosíthatnak számodra CSAK TE MAGAD! Ezzel azonban sokan nincsenek tisztában.

Most visszagondolva a 2008 -  a mai napig tartó éveimre áldom a sorsom, hogy összeakadtam ezekkel a munkákkal. Tisztában vagyok azzal, hogy jó helyen vagyok és egy olyan úton vagyok amivel megfelelő biztonságot fogok magamnak teremteni. Persze még csak fél úton ... Ezt az utat azonban  másoknak is megtudom mutatni. Segíteni tudlak téged is , ha igényled a segítséget és el is fogadod. Ez az út mindenki előtt ott van. Csak az a kérdés mersz-e rá lépni?

Mi is kell hozzá? Kitartás, akarat, napi szinten megteendő munka, némi áldozat vállalás.

Örömmel végzem a munkámat. Kötetlen munkidőben dolgozom, főnök nélkül, remek csapattársakkal. Nem rágja senki a fülemet, hogy mit kell megcsinálnom. Nagyon büszke vagyok a munkatársaimra, nagyon sok mindenre megtanítottak és kiváló emberek. Ismerkedj meg te is részletesebben az általam kínált lehetőséggel.


DE munka nélkül  NE VÁRJ SE SIKERT SE PÉNZT!
Keress meg és szívesen elmondok mindent.
Skype : dobranic.zita