2014. március 22., szombat

Megelőzés, életminőségünk megőrzése

Egy étrendkigészítő ami megváltoztatta az életemet...

phytoDyNAmic gyógynövény alapú étrend-kiegészítő kapszula

Nem gyógyszer, nem gyógyhatású készítmény, nem csodaszer!
Étrend-kiegészítő, amely az alkalmazott innovatív gyártási technológia jótékony hatásainak következtében képes lehet helyreállítani illetve fenntartani sejtjeink ideális működését. Ez pedig mind az egészség megőrzését, mind pedig visszaszerzését, a gyógyszerek és orvosi beavatkozások jó hasznosulását is segítheti.

A technológia, amellyel a kapszulát előállítjuk, több évtizedes kutatás és technológiai fejlesztés után érett meg a gyakorlati alkalmazásra. Egy kétlépcsős technológiáról van szó, amelynek az első lépcsője gyakorlatilag megegyezik bármely más kapszula előállításával. Nyolc féle gyógynövény (zöldtea, feketeáfonya, feketeribizli, borókabogyó, gyömbérgyökér, citromfű, csalánlevél, máriatövis) felhasználásával állítjuk elő azt a „hordozó antioxidáns tartalmú nyers kapszulát”, amely alkalmas a második lépésben alkalmazott, imprintelés nevű biofizikai eljárás fogadására. Az imprintelés az a forradalmi eljárás, amely a phytoDyNAmic páratlan hatását biztosítja.


Fogyasztóink az elmúlt két esztendőben több száz pozitív terméktapasztalatot gyűjtöttek össze a legkülönfélébb betegségek vonatkozásában. Ez nyilvánvalóan nem lenne lehetséges önmagában a legmagasabb minőségű, a legtöbb esetben gyógyszerkönyvi tisztaságú gyógynövény hatóanyagok alkalmazásával sem. Ilyen gyors és látványos javulások, a gyakran „hihetetlen gyógyulások” a biofizikai stimuláció nélkül nem lennének lehetségesek.

 
Mint közismert, szervezetünk sejtekből épül fel. Csaknem 35 billió (3,5 x 1013) sejtünk összehangolt, harmonikus, egyensúlyi működése tekinthető egészségünk alapjának. Sejtjeink életét, másolódását, anyagcseréjét, kommunikációját különféle elektromágneses jelenségek (elektronhiányok, elektrontöbbletek) szabályozzák. Ezen elektromágneses jelenségek kibillenése, felborulása esetén betegséget tapasztalunk. A legkülönfélébb, gyakorlatilag minden betegség kiváltó okának valamiféle diszfunkció tekinthető, amely diszfunkció kiváltó oka a szerv sejtjeinek osztódásával, működésével vagy kommunikációjával kapcsolatos elektromágneses zavar. Ezeket a zavarokat lehet képes a phytoDyNAmic helyreállítani, illetve az egészséges szervezetben segíthet a helyes egyensúlyi működést fenntartani.


A phytoDyNAmic az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) által regisztrált étrend-kiegészítő ( ), összetételét és hatását a WESSLING Környezetvédelmi, Élelmiszerbiztonsági, Egészség- és Minőségbiztosítási Laboratórium, a Budapesti Műszaki Egyetem Kémiai Tanszéke és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen (SOTE) működő Országos Kémiai Biztonsági Intézet is vizsgálta, és vizsgálja jelen-leg is. Az elkészült vizsgálatok jegyzőkönyvei klubtagjaink részére több nyelven is elérhetőek.Részletesebben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése